torsdag, april 30

Buhu :(

Jag är inte bara från och med nu officiellt utfattig, jag har också upptäckt att jag spräckt den magiska tresiffrorsgränsen, dvs jag väger nu mer än 100 kg. wee.

Det suger lite att dels vara så fattig och skuldsatt att man inte kan tänka på något annat än att antingen fly verkligheten eller söka jobb, samtidigt som man desperat borde banta, börja träna, whatevah. *suck*

Och hitta vettiga jobb, det är ju verkligen lätt...*ironi*

På plussidan har jag fått en cykel, ett par jävligt snygga skor, och ett kg tomatpuré för 10 spänn. Så nu måste jag hitta en massa recept på sunkbilliga rätter som innehåller massor av tomatpuré...

En liten ljuspunkt finns det med fattigdomen, kanske; jag är så ohemulskt fattig att jag inte har råd med chips och pizza. Viktminskning lär alltså ske i stort sett automatiskt. Å andra sidan är mitt colaberoende fortfarande så starkt att jag desperat vänder kronor för att få råd med skiten, vilket väl inte direkt är ett gott tecken.

Och nu får jag ebaya bort hela min dvärgarmé i Warhammer för att få pengar :(

Jag har förvisso fått ytterligare ett frilansjobb, jag är numera med och skriver på Neotech 3, aka NX. Men det är för en slavlön, och lagom till att jag får de pengarna är det väl vinter eller rentav sommar igen.

...och jag hyser fortfarande ett fåfängt hopp om att kunna spara ihop 20.000 spänn till sommaren 2010. I'll tell you why later.

På tal om 2010 så har jag gått och snackat om Beach 2010 i flera år nu...det är kanske rätt läge att börja jobba på det nu, givet det jag skrev om chips- och pizzabrist ovan.

Men då måste jag ju, ni vet, orka först...i den här takten hade jag behövt resten av holocen på mig att uträtta något vettigt öht. Det finns förstås hopp, på den punkten...somliga hävdar att holocen redan är över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar